Solceller fra Solel.dk
SOLEL samarbejder med flere banker, som tilbyder lån til solcelleanlæg. Kontakt os og hør nærmere.
Vil du gerne være certificeret solcelle-installatør? Så giv os et kald og hør om mulighederne.

   Få hjælp til monteringe af
 solceller fra home-byg
  


  
Få hjælp til el tilslutningen 
fra EL-TECH
   
 

Solceller og komplette solcelleanlæg i højkvalitet

Overvejer du at få installeret solceller på dit hus eller din virksomhed? Så er det bare med at komme i gang. Med et solcelleanlæg fra Solel.dk producerer du din helt egen gratis og bæredygtige elektricitet – i mange, mange år fremover. Og du vil samtidig kunne glæde dig over et smagfuldt og æstetisk vellykket anlæg, som ikke spolerer helhedsindtrykket af din bygning – tværtimod.

Alle solceller fra Solel.dk er fremstillet af markedets førende producenter, som lægger vægt på såvel form som funktion. Det betyder, at du får et solcelleanlæg, som både er velformet, effektivt og driftsikkert. Solceller er faktisk en af de bedste investeringer, du kan gøre – og den mest fremtidsrettede beslutning, du overhovedet kan træffe.

Så hurtigt betaler dine solceller sig selv

Solceller på taget giver dig gratis strøm i hele huset i mindst 25 år. Tilbagebetalingstiden for solcelleanlæg fra Solel.dk er i øjeblikket helt nede på 6-8 år, og med vores solcellers forventede levetid på mindst 35 år er det fornuftigt at beslutte sig så hurtigt som muligt. Faktisk kan du forvente, at din investering i sidste ende bliver forrentet med 10-15 %.

Oven i købet kan du ”gemme” din overskydende strøm på el-nettet (gælder for solcelleanlæg op til 6 kWh). Så hvis du i perioder bruger mindre elektricitet end dit anlæg producerer, f.eks. under ferier, har du den simpelthen til gode til et senere tidspunkt.
 

Miljøvenlig og forureningsfri energi

Ikke nok med, at solcellerne er gode for din pengepung og din økonomi – de er også det helt rigtige valg, hvis du gerne vil medvirke til at skåne miljøet og nedbringe forureningen fra kulfyrede kraftværker. Solceller er formentlig den reneste energiform, der overhovedet findes – eftersom det er solens og naturens helt egen el-produktion.

Skræddersyede solceller til dit tag

Hos Solel.dk leverer vi ikke standardløsninger – men solceller og solcelleanlæg, som er individuelt tilpassede dit tag og dit forbrug. Det sikrer, at din investering og dit solcelleanlæg ikke bliver større, end du har behov for. Kontakt os i dag – så sender vi en konsulent, som gratis og uforpligtende kan vejlede dig.

Levering overalt i Danmark

Solel.dk bor i Vejle, men leverer og installerer solceller i hele landet. Vi tilbyder også løbende vedligeholdelse og rensning af dit solcelleanlæg, uanset hvor du bor. Alle installationer foretages naturligvis af autoriserede el-installatører. Læs mere om vedligeholdelse >

Garanti på solceller og solcelleanlæg

Vi giver selvfølgelig garanti på dine nye solceller. Faktisk er vores solcelleanlæg så gode, at vi tilbyder 25 års ydelsesgaranti (90 % efter 12 år og 80 % efter 25 år), mens produktgarantien er på 5 år. Som yderligere sikkerhed for dig er garantien dækket af vores forsikringsselskab. Se mere om garanti på solceller >

 
Vil du gerne høre mere om solceller fra Solel.dk? Så giv os et kald på tlf. 70 70 14 22 – så fortæller vi meget mere om, hvad et solcelleanlæg kan betyde for din elregning – og om hvor hurtigt, du kan komme i gang.
 

Derfor skal du vælge Solel.dk som leverandør af solceller - klik på smilet og se, hvad vores kunder siger:

 
 

Solel.dk lagerfører altid solceller fra:

German Solar – tyske solceller i lækkert design

Solcellerne fra German Solar er naturligvis i den kendte tyske kvalitet – men er desuden udført i noget nær det lækreste design på markedet. Her får du æstetisk vellykkede solceller, der matcher ethvert tag. Faktisk fås designet ikke bedre – så hvis du ønsker den mest elegante og harmoniske løsning, skal du vælge vores tyske solceller fra German Solar.
 
 

Dansk/svenske solceller fra Latitude Solar

Vores danske/svenske solceller fra Latitude Solar har den fordel, at de kan monteres i skæve vinkler. De er simpelthen konstruerede til bedre at kunne fange solen, hvis dit hustag ikke vender optimalt. Når du køber Latitude Solar får du samtidig nogle af markedets bedste solceller med en fremragende ydelse i hele levetiden.

 
 

JinKO – kvalitet til lavpris

Solel.dk fører også kinesiske solceller fra JinKO Solar, som udmærker sig ved et fint forhold mellem pris og kvalitet. Med JinKO Solar får du virkelig meget for pengene – kvaliteten er høj, men prisen er meget overkommelig. JinKO Solar er faktisk et rigtig godt køb og bedst i test >

 

1800 solskinstimer i Danmark hvert år

I Danmark er der 1.800 solskinstimer om året. Det betyder, at der hvert år kan produceres 1.000 kWh pr. m2 på en vandret flade, eller 1.250 kWh pr. m2 på en sydvendt flade med 45 graders hældning. Det er omtrent halvdelen af produktionen i Sahara. Læs mere her >

Solcelletyper

De mest almindelige typer solceller er enten polykrystallinske eller monokrystallinske. Der er i dag ikke den store forskel på de to typer af solceller.

Solceller af polykrystallin

De mest anvendte solcellemoduler er polykrystallin-solceller. Solcellernes struktur giver dem en let glitrende overflade, og de er ideelle i forbindelse med nettilsluttede solcelleanlæg. Polykrystallin-solcellemodulet er stabilt, har installationsvenlige dimensioner og en høj ydeevne. Desuden er de lidt mindre varmefølsomme. Polykrystalline solceller har et smukt blåligt skær.

Solceller af monokrystallin

En monokrystallin solcelle har et mere sort skær. De er som regel lidt mere effektive, og et solcelleanlæg med monokrystallinske solceller fylder derfor en anelse mindre end et anlæg med polykrystallinske paneler.

Sådan fremstilles solcellemoduler

Solcellemoduler er baseret på glas-folie-teknologi. Derved opnås en meget højt kvalitet i laminatstrukturen og det sammenlagte folie på bagsiden samt i forseglingen af kanter. Det medvirker altsammen til en meget lang levetid for selve solcellen. Det specielle folie til solcellerne er produceret i henhold til IEC-specifikation nr. 61215 Ed.2. Produktionen af solceller er ISO9001-certificeret. Løbende kontrol sikrer konstant høj kvalitet i modulerne. Solel.dk´s solcellemoduler adskiller sig i design ved en meget høj finish, skjulte samleledninger og antracitfarvede og pulverlakerede aluminiumsrammer
 
Solcellemodul

Garanti og kvalitet

SOLEL.dk & EL-TECH.dk ApS er medlemmer af Tekniq Garantiordning. Hos os får du solceller, som du kan være tilfreds med langt ud i fremtiden og som er godkendt efter gældende standarder. Vi leverer kun gennemtestede produkter, som kan bruges af det landsdækkende installatør- og forhandlernetværk.

Solel.dk er naturligvis nøje bekendt med de gældende regler for salg af solceller i Danmark. Hos os har du derfor garanti for, at solcelleanlægget bliver opført i overensstemmelse med dansk lovgivning.

 
Alle de autoriserede elinstallatører, som SOLEL.dk & EL-TECH .dk ApS samarbejder med, er certificerede under KSO, som er en kvalitetssikring for bl. a. solcelleanlæg. Det kommer dig til gavn som kunde hos SOLEL.dk. Du kan være sikker på, at alle komponenterne i dit solcelleanlæg er godkendt af Dansk Teknologisk Institut, og desuden foretager KSO-solcellesekretariatet stikprøver på 10-15 % af alle installerede solcelleanlæg. Såfremt du har klager over dit anlæg, undersøger KSO-sekretariatet det for installationsfejl.
 
Som medlem af KSO-solcelleordningen er SOLEL forpligtet til at udbedre fejl og mangler, som konstateres ved almindelig kontrol eller i forbindelse med en klage. Men allerede i forbindelse med vores tilbud foreslår vi også et vedligeholdelsesprogram for dit solcelleanlæg. Derfor er det fornuftigt ikke at købe solceller, før du har taget en snak med os.
 

Læs om garanti fra Latitude Solar >

Læs om garanti fra German Solar >

Solel.dk har installeret solceller i bl.a.:

Kolding (på udhus): German Solar
Vejle Ø (på garage): 6 Kwh-anlæg German Solar
Hadsten: 6 Kwh-anlæg Motech
Galten: 6 Kwh-anlæg Motech
Randers SØ 3 Kwh-anlæg German Solar
Mols 6 Kwh-anlæg Motech
Højbjerg 6 Kwh-anlæg Latitude Solar
Løsning 4 Kwh-anlæg Latitude Solar
Værløse 6 Kwh-anlæg Latitude Solar
Horsens 6 Kwh-anlæg Latitude Solar
Vejle 4 Kwh-anlæg Latitude Solar
Greve (fladt tag) 6 Kwh-anlæg Latitude Solar
Vejle 4 Kwh-anlæg Motech
Støvring 5 Kwh-anlæg Latitude Solar
Brønderslev 4 Kwh-anlæg Latitude Solar
Christiansfeld 5 Kwh-anlæg Latitude Solar
Otterup 4 Kwh-anlæg Latitude Solar
Kirke Eskilstrup Tegl 4 Kwh-anlæg Latitude Solar
Odder 2 Kwh-anlæg Latitude Solar
Pandrup 4 Kwh-anlæg Latitude Solar
Viuf 2 Kwh-anlæg Motech
Vildbjerg 5 Kwh-anlæg Latitude Solar
Augustenborg 6 Kwh-anlæg German Solar
Fredericia 3 Kwh-anlæg Latitude Solar Kwh anlæg Latitude Solar Drift solceller
Haderslev 3 Kwh-anlæg Latitude Solar Kwh anlæg Latitude Solar Drift solceller
Kerteminde 4 Kwh-anlæg Kwh anlæg SOLEL BLACK Drift solceller
Jyllinge 6 Kwh-anlæg Latitude Solar Kwh anlæg Latitude Solar Drift solceller
Varde 3 Kwh-anlæg Kwh anlæg Motech Drift solceller
Varde 3 Kwh-anlæg Kwh anlæg Motech Drift solceller
Aabenraa 3 Kwh-anlæg Latitude Solar Kwh anlæg Latitude Solar Drift solceller
Århus N 6 Kwh-anlæg Kwh anlæg SOLEL BLACK Drift solceller
Ejstrupholm 4 Kwh-anlæg Latitude Solar Kwh anlæg Laitude Solar Drift solceller
Fredericia 6 Kwh-anlæg Latitude Solar Kwh anlæg LatitudeSolar sort Drift solceller
Vejle 6 Kwh-anlæg Latitude Solar Kwh anlæg LatitudeSolar Drift solceller
Grenaa 4 Kwh-anlæg Kwh anlæg Sorte Latitude Opstart solceller
Hornsyld 8 Kwh-anlæg Kwh anlæg JINKO Opstart solceller
Kolding 3 Kwh-anlæg Kwh anlæg JINKO Opstart solceller
Hasselager 3,8 Kwh-anlæg Kwh anlæg JINKO Opstart solceller
Middelfart 4 Kwh-anlæg Kwh anlæg JINKO alu Opstart solceller
Fanø 7,3 Kwh-anlæg Kwh anlæg JINKO alu Opstart solceller
Odense 4 Kwh anlæg JINKO sorte Opstart solceller
Holte 4 Kwh anlæg Jinko Sorte Drift solcelle
Vojens 3 Kwh anlæg JINKO Drift solceller
Svendborg 5 Latitude Solar Kwh anlæg Latitude Solar Opstart solceller
Aabenraa 4 Kwh-anlæg Jinko solceller
Odense Kwh-anlæg Jinko Solceller
Bræstrup 5 Kwh-anlæg Jinko Solceller
Strøvring Kwh-anlæg Jinko Solceller
Brenderup Fyn (stativ på mark) 7 Kwh-anlæg Jinko Solceller
Kerteminde (fladt tag) 6 Kwh.anlæg Jinko Solceller
Lejre 5 Kwh-anlæg Jinko Solceller
Assens 4 Kwh-anlæg Latitude
Jelling 6 Kwh-anlæg Jinko
Vejle Jinko 4 Kwh-anlæg
Lindved Jinko Black

 

 

Solcelleanlæg Lindved 4 Kwh-anlæg Jinko Solceller Opstart solceller
Solcellenlæg 4 Kwh-anlæg Jinko solceller Opstart Solceller
Solcelleanlæg 5 Kwh-anlæg Jinko solceller Opstart Solceller
Solcelleanlæg 6 Kwh-anlæg Jinko solceller Opstart solceller