SOLEL samarbejder med flere banker, som tilbyder lån til solcelleanlæg. Kontakt os og hør nærmere.
Vil du gerne være certificeret solcelle-installatør? Så giv os et kald og hør om mulighederne.
 
 

Nyheder om solceller


11/6 2012

Solcelleanlæg nettomålingsordning, 6 kW begrænsning lægges i inverteren

En af årsagerne til solcellers store succes er, at solcelleejerne kan benytte nettomålingsordningen, som giver mulighed for at benytte elnettet som lager for den producerede energi - den såkaldte Nettomålingsordning.

Forudsætningen for at benytte Nettomålingsordningen er, at man maksimalt har installeret et 6 kw-solcelleanlæg.

I de sidste par måneder er der foregået en diskussion mellem SKAT og Energinet.dk om, hvordan man definerer størrelsen på et solcelleanlæg. I et nyligt svar (se vedhæftede) fra skatteminister Thor Møger Petersen til Brian Mikkelsen (K) er det er nu endeligt fastslået, at størrelsen på et solcelleanlæg skal fastlægges ud fra den effekt, som solcelleanlæggets inverter er indstillet til at kunne afgive.

Hermed sikres alle boligejere mulighed for at installere et solcelleanlæg, der kan producere op til 6 kw, uafhængigt af solcellemodultype, taghældning m.m.


31/5 2012

Ordning på lånt tid & Soleventyr dræner statskassen

Fortegnet eller ej, så erkender klima- og energiminister Martin Lidegaard (R), at de økonomiske rammebetingelser lever på lånt tid.

»Det er ikke noget, der varer evigt. Men det er heller ikke lige om hjørnet, at vi fjerner muligheden,« siger Martin Lidegaard, der her og nu er glad for solcellernes store succes.

Ministeren forsikrer samtidig, at ændringer ikke vil ramme husejere, som allerede har solceller på taget.

»Man skal ikke være bange for, at vi laver noget med tilbagevirkende kraft. Køber man solceller under de vilkår, der gælder i øjeblikket, kan man sove helt trygt,« siger Martin Lidegaard

 
 

 

Danskerne er godt på vej til at mangedoble antallet af solcelleanlæg i løbet af 2012.


Messe
From June 13−15, 2012, Messe Mün- chen is providing the sunny backdrop for the world’s largest exhibition for the solar industry. Despite the vast array of products and services on display, the clear organization of the various areas of focus allows visitors to easily navigate through the exhibition and make the most of their visit. more
Vi bringer foto m.m fra messen

Solceller bedre en aktier se JP & Spar nord
 
 
 

Sæt efterlønspengene i solceller - Og få 10-15 % i renter skattefrit

Eks solcelle anlægs kostpris 100.000 kr. Det laver strøm for en værdig af 12.000 kr. Det svare til en rente på 12 % Skattefrit....Og det holder altså min 25 år
 

 
 

10/3 2012
 

 
Solel og arbejdsløshedsunderstøttelse 4/1 2012

Jeg har fået flere forespørgsler fra installatører med bekymrede kunder, som har spurgt om det har betydning for udbetalingen af arbejdsløshedsunderstøttelse eller muligheden for at få udbetalt efterløn, hvis man har installeret et solelanlæg.

Det har indtil nu ikke været muligt at komme med et entydigt svar, for i sidste ende var det den enkelte arbejdsløshedskasse som fastlagde deres egen holdning.

MEN nu har Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen skåret igennem og oplyst, at hun vil udsende en ny bekendtgørelse, som fastlægger, at man kan have fået installeret solceller og benytte afskrivningsreglerne uden at miste dagpengeret eller mulighed for at få efterløn.

Se mere her http://www.ft.dk/samling/20111/spoergsmaal/s1345/svar/846276/1062032/index.htm

Dermed er en af de store stopklodser for opsætning af solelanlæg fjernet.

 

Vi har nu vores nye hjemmeside klar på www.solceller.me

 
SOLEL har fået fast udstilling i Vejle hos

Energi Spiren

Løversyssel Vej 2

DK- 7100 Vejle

T. 7580 3012
 
Her kan du ser de forskelige fabrikater af solceller som vi fører.
 

 

7 September
Messe Hamborg
http://www.photovoltaic-conference.com/ i Hamborg. 7-8. september
 

25 August
Møde hos EnergiMIDT den 25. august omkrin solcelleanlæg med deltager fra sikkerhedsstyrelsen.

 
Jesper tilkobler sit første solcelleanlæg i Kolding. 22 Juli 2011


21 Juni 2011

Solcelleanlæg og solceller – til Danmarks billigste priser. Vi kan nok levere og montere til de lavest priser set på kvaliteten, efter at vi har lavet aftale med Danfoss udtaler El-Installatør Bent Højer.


1 Juni 2011 Få tilskud til solceller
Få tilskud til boligforbedringer med den nye BoligJobplan

Har du planer om at forbedre din helårsbolig, kan du måske få glæde af den nye BoligJoblan, som trådte i kraft den 1. juni 2011 og løber til og med 2013. Den nye ordning giver dig skattefradrag svarende til ca. 1/3 af lønudgiften til håndværkere og hjemmeservice.

Så meget kan du få i tilskud

Fradraget for lønudgifter til serviceydelser i hjemmet gives til personer fyldt 18 år og kan maksimalt udgøre 15.000 kr. årligt pr. person. En husstand med et ægtepar eller to ugifte voksne kan maksimalt få fradrag for lønudgifter på 30.000 kr. årligt.

Konkret betyder det, at fradragsværdien af en udgift på 30.000 kr. reelt bliver 10.000 kr., da fradragsværdien er på 33. pct. Udnytter man fradraget fuldt ud, vil et par således få 10.000 kr. i tilskud fra staten.


10 juni 2011
Vi overgår til at bruge Danfoss Solar Inverters

 
1/6 2011
Vi har igen været på kursus i solcelleanlæg ,så vi kan sikre et højt niveau af viden udtaler Bent Højer fra EL-TECH.

26/5 2011
Således har "Danfoss Solar Inverters" netop vundet kontrakten på at levere komponenter til Europas største solenergianlæg, der placeres ved Flensborg. Anlægget på 80 megawatt kan levere strøm til mere end 100.000 husstande.

Værdien af kontrakten nærmer sig 100 mio. kr

Solceller slår alle rekorder

 

2010 blev et rekordår for installation af solceller på verdensplan. Tyskland er stadig førende på markedet, men Danmark er ved at vågne op.
» Læs hele historien her

Tilskud fra CO2 salg

Flere penge at spare netop nu

Ved etablering af klimavenlig opvarmning er der netop nu endnu flere penge i "tilskud". Her taler vi ikke om Statens tilskud til skrotning af oliefyr, men om salg af den energibesparelse, som etablering af klimavenlig opvarmning giver. Oprindelsen til dette tilskud er kravet til energiproducenterne om at skære ned på CO2 udledningen. For at kunne leve op til kravene er energiproducenterne villige til at købe retten til den besparelse du realiserer. Vi har indgået aftale med SEAS NVE om salg af energibesparesler.


19/5 2011

Solcelleanlæg

Solceller er ren energi - nok verdens reneste. Med et solcelleanlæg, der er tilsluttet elnettet, kan I bidrage til mindre forurening og signalere, at miljøhensyn er en vigtig del af jeres strategi.

Anlægget kan også hjælpe jer med at opfylde de nye strengere krav til den obligatoriske energimærkning af bygninger.

 
3-5-2011: EL-TECH bliver medlem af REN1ERGI.
 
 

Støtte til el fra solceller

El fra små solceller støttes med en særlig ordning, hvor den producerede strøm indenfor et kalenderår kan trækkes fra husstandens årsforbrug af el. El fra større solceller støttes med nettoafregning og med en fast afregningspris
 
 
 
Derfor solceller
Solceller er i dag en gennemprøvet og velfungerende teknologi i hastig fremdrift.
Ikke mindst, fordi prisen på solceller de seneste år er styrtdykket, og tilbage-
betalingstiden i dag er nede på under 20 år.
Prisen på solceller vil fortsætte med at falde i takt med den teknologiske udvikling, og inden 2020 forventes solelsystemer at have en tilbagebetalingstid på blot seks år.
Allerede i dag kan det dog være en fornuftig investering at få installeret solel, fordi du sparer energi samtidig med, at du er med til at sikre den danske forsyningssikkerhed og minimere udslippet af CO2.
Desuden kan solelanlæg være en enkel måde at overholde statens stadig strammere krav til bygningers energimæssige ydeevne.
Hr. og fru Jensen bliver fremtidens energiproducenter

»De sidste tre dage med solskin har vi tjent 30 kr. om dagen på overskudsstrømmen,« fortæller Niels Hougaard, der sammen med sin kone, Helle Bliddal, har fået installeret solceller på villaen i Valby: »Da vi alligevel skulle have nyt tag, besluttede vi at få lagt solceller i stedet for skiffer. Nu er vores elmåler begyndt at løbe baglæns.«

Få energisparetilskud Læs mere på SEAS hjemmeside.

Solenergi

Solens energi kan udnyttes på flere måder. En af dem er solvarme, der bruges til at producere varmt brugsvand og supplere anden opvarmning. Den anden er solceller, der producerer el.

Solvarme

Typisk kan der spares 60 til 70% af udgifterne til produktion af varmt brugsvand ved at installere et solvarmeanlæg. I sommermånederne kan et veldimensioneret solvarmeanlæg sagtens producere så meget varmt brugsvand, at andre varmekilder kan tages ud af drift.
SamarbejdspartnereOvervejer du at installere solvarme, så kontakt vores samarbejdspartnere for at høre om SEAS-NVE’s energisparetilskud:

Tekniq

Prisen for eget solcelleanlæg dykker 20. jul. 2010 07.36 P3Nyheder

Hvis drømmen er at få sat miljørigtige solceller op på taget derhjemme, så er det i den seneste tid blevet en langt bedre forretning at opfylde drømmen.
Prisen for eget solcelleanlæg på parcelhustaget er på kort tid raslet ned, så hvor det tidligere tog godt 25 år før anlægget tjente sig ind, så er det nu overstået på bare 10 år
http://www.dr.dk/P3/P3Nyheder/2010/07/20/072932.htm
NETTILSLUTTEDE SOLCELLE ANLÆG
- EN LILLE HÅNDBOG FOR PROJEKTUDVIKLERE
 
 

Afskrivning, driftsmidler, installationer

Resumé Skatterådet bekræftede, at et solcelleanlæg monteret på landjorden kan afskrives som et driftsmiddel. Ligeledes bekræftede Skatterådet, at et solcelleanlæg, der monteres på stativer på en bygning, og hvis produktion afsættes til el-nettet, kan afskrives som et driftsmiddel. Skatterådet udtalte i den forbindelse, at anlæg med en kapacitet over 1 MW afskrives på en særskilt saldo efter reglerne i afskrivningslovens § 5 C. Endelig fandt Skatterådet, at et solcelleanlæg, der er integreret i en bygnings bestanddele, og hvor den producerede elektricitet anvendes som strømforsyning for bygningen, må anses for en installation i afskrivningslovens forstand.
Afskrivning, driftsmidler, installationer
Resumé Skatterådet bekræftede, at et solcelleanlæg monteret på landjorden kan afskrives som et driftsmiddel. Ligeledes bekræftede Skatterådet, at et solcelleanlæg, der monteres på stativer på en bygning, og hvis produktion afsættes til el-nettet, kan afskrives som et driftsmiddel. Skatterådet udtalte i den forbindelse, at anlæg med en kapacitet over 1 MW afskrives på en særskilt saldo efter reglerne i afskrivningslovens § 5 C. Endelig fandt Skatterådet, at et solcelleanlæg, der er integreret i en bygnings bestanddele, og hvor den producerede elektricitet anvendes som strømforsyning for bygningen, må anses for en installation i afskrivningslovens forstand.

Prisen for eget solcelleanlæg dykker

20. jul. 2010 07.36 P3Nyheder

Hvis drømmen er at få sat miljørigtige solceller op på taget derhjemme, så er det i den seneste tid blevet en langt bedre forretning at opfylde drømmen.

Prisen for eget solcelleanlæg på parcelhustaget er på kort tid raslet ned, så hvor det tidligere tog godt 25 år før anlægget tjente sig ind, så er det nu overstået på bare 10 år


NETTILSLUTTEDE SOLCELLE ANLÆG

- EN LILLE HÅNDBOG FOR PROJEKTUDVIKLERE